Melodrama på Borgen: Om DRs dramaserie, 1. sæson - Pedersen, Vibeke (Peripeti, 2011)
Ved første øjekast virker tv-serien Borgen næsten hyperrealistisk, som en nærmest tro kopi af virkeligheden med sin aktuelle kritik af den politiske kultur, som angiveligt er præget af korruption, bagvaskelse, interne magtkampe og især det omsiggribende spin; og med sin direkte oversættelse af aktuelle politiske partier og personligheder – som i en nøgle-roman.