Sisters Hope: En kunstpædagogisk strategi forankret i en samtidskunstnerisk tendens - Worre Hallberg, Gry; Lawaetz, Anna (Peripeti, 2011)
I denne artikel indføres læseren i fiktionsuniverset og læringsmetoden Sisters Hope, der er inspireret af en ny tendens indenfor performancekunsten, som vi kalder ’levende og relationelle fiktive paralleluniverser’. Især udfoldes forskydningen af lærer- og elevrollen indenfor Sisters Hopes absurde univers i forhold til mere traditionelle læringsmetoder.