Manifestgenerator: – vejviser mod det fuldendte rollespil - Sørensen, Sune T.; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2011)
Denne manifestgenerator er lavet til alle jer, der føler, I bør have en personlig og ufravigelig mening om rollespillet, men ikke har kunnet finde på en selv.