Portrættet: Signa - Skjoldager-Nielsen, Kim; Scavenius, Alette (Peripeti, 2010)
Portrættet af scenekunstgruppen »SIGNA« beskriver Signa Köstlers udgangspunkt i installationskunsten, kunsthistorie og bijobs. Desuden gennemgås SIGNAS værker med særligt fokus på hovedværker som Twin Life – instant new identities (2001) 57 Beds (2004) Seven Tales of Misery (2006) Night at the Hospital (2007)og Salò (2010).