Angels in America: Tragedie og tragik i det amerikanske teater - Rendix, Mia (Peripeti, 2010)
Mia Rendix’ analyse af »Angels in America« behandler amerikanske dramatiker Tony Kushners monumentale værk Angels in America: Millennium Approaches and Perestrojka fra hhv. 1992 og 1993. Den afgørende forskel mellem den europæiske tragedie og tragik og den amerikanske kan lokaliseres i tragediens moralsk-didaktiske formål.