Skæbnefigurer: Tragedieskæbnen som symbolsk form hos Søren Kierkegaard - Winkel Holm, Isak (Peripeti, 2010)
Isak Winkel Holms artikel »Skæbnefigurer« diskuterer tragedieskæbnen som symbolsk form hos Søren Kierkegaard. Artiklen søger at forklare Kierkegaards interesse for tragedieskæbnen med to teser: at Kierkegaard bruger tragedieskæbnen som symbolsk form, og at han bruger tragedieskæbnens symbolske form til at forstå subjektets rationalitet. Det er et begreb Holm har hentet fra Judith Butler.