Multiplicerede mennesker i forskellige opsætninger - Apostata Blaue, Julian (Peripeti, 2006)
Anmeldelser af Peer Gynt. Ein Schauspiel aus dem 19. Jahrhundert, Instruktion: Peter Stein Premiere: 13. mai 1971 på Schaubühne am Halleschen Ufer, Berlin Gynt. Version af Ibsens Peer Gynt Idee og medvirkende: Jonatan Spang, Rune Klan, Carsten Bang, Geolo G og Blæs Bukki Premiere: 2005 på Betty Nansen Teatret, København Spilles igen fra den 18.09.2006 - 21.10.2006 Peer Gynt Instruktion: Peter Zadek Premiere: 8. April 2004, Berliner Ensemble Peer Gynt Instruktion: Calixto Bieto Premiere: 25. 05. 2006 på Den Nationale Scene, Bergen, Norge. Peer Gynt Revue in 35 Folgen nach Henrik Ibsen Idee und künstlerische Gesamtleitung: Susanne Truckenbrodt Dramaturgi: Peggy Mädler og Kai Lenke Premiere: 22. juni 2006 på Sophiensæle, Berlin Karrierekonstruktivismer eller free your fucking mind Instruktion: Tore Vagn Lid Urpremiere: 26.05.2006 på Den Nationale Scene, Bergen, Norge. Spilles også den 21.06.2006 på Det Norske Teatret, Oslo