Antichrist: Tragik hinsides godt og ondt - Lehmann, Niels (Peripeti, 2009)
Antichrist udmærker sig ved overhovedet ikke at være interesseret i det moralske spørgsmål om det gode og det onde. Den er en moderne tragedie om den meningsløse lidelse, der kan overgå os - en skæbnefortælling, der med Nietzsches sprogbrug kan siges at befinde sig hinsides godt og ondt.