Teater som interferens 2: – et Odin Teatret initiativ 1. februar – 30. april 2009 - Skeel, Ulrik (Peripeti, 2018)
I en periode på ca. tre måneder i 2009, fra februar til april, satte Odin Teatret en række aktiviteter i gang i sit lokalområde i og omkring Holstebro, der var baseret på nogle principper, som teatret ikke tidligere havde arbejdet ud fra på samme konsekvente måde. Under ét blev aktiviteterne i denne tre måneders periode kaldt for Teater som interferens.