Redaktionelt forord - Aarhus University, Department of Dramaturgy (Peripeti, 2009)
Med Teaterpolitik og teaterledelse præsenterer vi et tema, hvor det kunstneriske umiddelbart glider i baggrunden. Det gør vi med en tro på, at de teaterpolitiske og organisatoriske rammer i sidste ender har en afgørende betydning for det kunstneriske...