Den nye dreng i klassen - Wolf Iversen, Mette (Peripeti, 2021)
I det følgende vil jeg forsøge at nærme mig, hvorfor virkelighedsteatret i sig selv er et intrikat begreb, og hvorledes genrens selvforståelse opererer med et sandhedsideal, der har betydning for såvel proces, dramaturgens funktion og i sidste ende for interaktionen med publikum.