Hallo, er der noget til stede? Med Rimini Protokoll på globaliseringens backstage - Dithmer, Monna (Peripeti, 2021)
Da den tyske gruppe Rimini Protokoll præsenterede deres telefonteater Call Cutta in a Box i København sidste år i september, var den umiddelbare reaktion i medier og teateroffentlighed: Tænk at en telefonsamtale nu også kan være teater! På helt enkel vis sørger Rimini Protokoll for med et så forførende banalt greb som en telefonsamtale, og i kraft af en konsekvent reduktionsteknik der kondenserer det store i det små, at man får meget mere end et andet menneske i røret. Dermed følger den internationale arbejdsdeling, ny kommunikations- og samværsformer i det virtuelle rum, teatertricks og interkontinental hjertetransplantation. En mikro-aktion med global spændvidde