I god Teatertro - Lauenstein Led, Jens Christian (Peripeti, 2021)
En anmeldelse af Tro på teater - Essays om religion og teater udgivelse nr. 3 i bogserien Religion i det 21. århundrede, Københavns Universitet, forlaget Multivers 2006. Bidragydere fra dels teatervidenskabsfolk , dels teologer. anmeldelsen mener ikke, at der bliver tale om nogen egentlig sammentænkning. Redaktør er Dr.phil. Bent Holm