Kulturkanon og kulturkamp: Kulturkanon, Politikens Forlag, 2006 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Erik Exe Christoffersen anmelder resultatet af en ministers initiativ og bestræbelser i »Kulturkanon og kulturkamp«,