Live(ts) Rollespil - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Anmeldelse af Rollespil – i æstetisk, pædagogisk og kulturel sammenhæng, Kjetil Sandvik og Anne Marit Waade (red), Aarhus Universitetsforlag 2006