En tradition af opbrud: Avantgardernes tradition og politik - Løhmann Stephensen, Jan (Peripeti, 2024)
Anmeldelse af En tradition af opbrud. Avantgardernes tradition og politik Redigeret af Tania Ørum, Marianne Ping Huang og Charlotte Engberg Forlaget Spring, 2005