Performance som verdensskabelse: Refleksioner over Hotel Pro Forma: Jeg er kun skindød (2005) - Qvortrup, Lars (Peripeti, 2024)
Lars Qvortrup andmelder Hotel Pro Formas H. C. Andersen-forestilling: Jeg er kun skindød (2005).