Komiska inslag i Ibsens samtidsdramer: Den postmoderne Ibsen - Heed, Sven Åke (Peripeti, 2006)
Sven Åke Heed diskuterer de seneste års tendens til at tilpasse Ibsens dramatik til en postmoderne æstetik gennem strategier som parodi og recycling. Heed viser, at de postmoderne opsætninger åbner for komiske elementer, som allerede er indskrevet i Ibsens tekster, men som ikke tidligere er blevet tillagt stor vægt.