guldalderkonstruktion Bag æstetikteoriens moderne guldalderkonstruktion: 1700-tallets æstetiske sansninger - Erslev Andersen, Jørn (Peripeti, 2021)
Bag æstetikteoriens moderne guldalderkonstruktion: 1700-tallets æstetiske sansninger