Jon Fosse, Lars von Trier Ambiguitetsæstetik: Om autenticitetslængsel og artificialitetsbevidsthed hos Jon Fosse og Lars von Trier - Lehmann, Niels (Peripeti, 2021)
Kobling mellem film og teater finder vi i Niels Lehmanns artikel, »Ambiguitetsæstetik«, der beskriver den tvetydige kobling af autenticitetslængsel og artificialitetsbevidsthed i Triers film og Jon Fosses dramatik.