dogmefilm Dogme og Obstruktion: Idioterne, The King is Alive og Elsker dig for evigt - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2021)
I Erik Exe Christoffersens, »Dogme og obstruktion«, fremstilles læsninger af tre centrale dogmefilm, idet han forfølger dogmeæstetikken som et dramaturgisk princip, der synliggør og udstiller fiktionen snarere end at tildække den.