Marina Abramović: The Artist Is Present - Vestmø, Tove (Peripeti, 2012)
Tove Vestmø diskuterer energiudvekslingen mellem performer og publikum i Marina Abramovi´c: The Artist is Present (MoMA, New York, 2010) med afsæt i et interview med Abramovi´c selv.