Heiner Goebbels: Perceptionens drama - Schultz, Laura Luise (Peripeti, 2012)
I et portæt af den tyske komponist og instruktør Heiner Goebbels trækker Laura Luise Schultz forbindelser mellem Goebbels’ arbejder og b.la. Robert Wilson, Gertrude Stein, Heiner Müller og Bertolt Brecht.