Hvem er publikum, når de ikke kun ser på? Publikum som medskabere i TeaterMAKværks forestilling ”Bevar mig vel” - Hansen Holm, Astrid (Peripeti, 2012)
Astrid Hansen Holm analyserer forestillingen "Bevar mig vel" af TeaterMAKværk og diskuterer, hvad anvendelsen af 3D-lyd og hovedtelefoner betyder for publikums perception af – og medskabende iagttagerposition i – værkets performative rum. Titlen beskriver spørgsmålet: “Hvem er publikum, når de ikke kun ser på?”