At læse Fosse på linierne - Iversen, Solrun (Peripeti, 2021)
Solrun Iversen analyserer det aktuelle stykke Sa ka la (2004) ud fra en sproglig optik, hvor det er den særlige Fosse "lydkvalitet", som er i fokus, det lyriske tilstandsskabende kvaliteter bliver vigtigt.