Stedsbetragtninger. Anmeldelse af Dan Ringgaard: "Stedssans" (2010) - Frank, Søren (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2011)
Review of Dan Ringgaard: Stedssans. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2010, 301 pages. 298 kr. Written by Søren Frank