Baader-Meinhof - DeLillo, Don (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2006)
Med udgangspunkt i Gerhard Richters berømte billedserie om Baader-Meinhof-gruppen skildrer Don DeLillo i en kuldslået novelle, der oprindeligt blev publiceret godt et halvt år efter terrorangrebene den 11. september 2001, hvordan terrorens logik også kan gøre sit skræmmende indtog i privatsfæren.