Hvor er Element 3? - Morell, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Morell analyserer i “Hvor er Element 3?” Henning Christiansens, Bjørn Nørgaards og Joseph Beuys’ Manresa. Manresa er dels titlen på en aktion, de tre kunstnere udførte i 1966, dels titlen på deres beskrivelse af aktionen i ta’ 4. Morell belyser i sin artikel, hvordan Joseph Beuys’ besøg i Danmark sandsynligvis har påvirket Eks-skolen og dermed også ta’.