Today’s ta’ is Tomorrow’s Treasure - Bjørnkjær, Kristen (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
“Today’s ta’ is tomorrow’s treasure” var et slogan, man brugte i ta’. Kristen Bjørnkjær bruger det også som titel til sit tilbageblik på tiden. I essayet skriver han blandt andet om sammensætningen af redaktionen, at medlemmerne kom fra hver deres planet, “men det var derfra, vi var inviteret”.