Anmeldelse: Veloplagt og fornyende dansk litteraturhistorie - Larsen, Svend Erik (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2012)
"Veloplagt og fornyende dansk litteraturhistorie" Anmeldelse af: Anne-Marie Mai: Hvor litteraturen finder sted 1-3, København: Gyldendal, 2010-2011. Bind 1: Fra Guds tid til menneskets tid 1100-1800, 473 sider, pris: 399 kr; Bind 2: Længslens tidsaldre 1800-1900, 293 sider, pris: 399 kr; Bind 3: Moderne tider 1900-2010, 492 sider, pris: 399 kr. Anmeldt af Svend Erik Larsen