Kosmopolitisme og postnationalisme i nyere norsk litteratur - Andersen, Per Thomas (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2008)
Per Thomas Andersen: Kosmopolitisme og postnationalisme i nyere norsk litteratur