Af kærlighedens billeder - eller Om videnskabens og venskabets vision og grænse - Christensen, Peter (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1994)
Peter Christensen: Af kærlighedens billeder - eller Om videnskabens og venskabets vision og grænse