Intet og Alt - En Jægers Dagbog - Tanker ved en genlæsning - Jensen, Johan Fjord (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1989)
Johan Fjord Jensen: Intet og Alt - En Jægers Dagbog - Tanker ved en genlæsning