Trekantsdrama med blind makker - T.S. Eliot og D.H. Lawrence om James Joyces Ulysses - Klit, Niels (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1989)
Niels Klit: Trekantsdrama med blind makker - T.S. Eliot og D.H. Lawrence om James Joyces Ulysses