Hvor moderne er dannelsen? - Øhrgaard, Per (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2013)
Review of Birgit Eriksson: Moderne dannelse. Goethes Wilhelm Meister og dannelsesromanens aktualitet. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2013, 308 sider.