Politisk børnelitteratur. En børnelitteraturhistorisk bog om et radikalt årti - Simonsen, Karen-Margrethe (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2016)
Anmeldelse af Torben Weinreich: Den socialistiske børnebog. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2015, 229,95 kr., 130 sider.