Anmeldelse af Jørgen Aabenhus og Gert Emborg (red.): Romantik - en antologi - Hougaard, Jens (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1988)
Anmeldelse af Jørgen Aabenhus og Gert Emborg (red.): Romantik - en antologi