Klassikere? - En jødes fodrejse gennem litteraturhistoriens auditorier - Andersen, Jørn Erslev; Schwab, Hans Henrik (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1990)
Klassikere? En jødes fodrejse gennem litteraturhistoriens auditorier