Venus på egen hånd - Paldam, Camilla Skovbjerg (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2001)
Camilla Skovbjerg Paldam: Venus på egen hånd - Køns- og brugslitterære aspekter i pornografi for kvinder.