Pornografiens dobbelte obskønitet - Kyndrup, Morten (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2001)
Morten Kyndrup: Pornografiens dobbelte obskønitet - Lille note om pornografi, udsigelse og litteratur.