En professions værdighed - Hansen, Else-Marie Leander Fog (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2001)
Else-Marie Leander Fog Hansen: En professions værdighed - En samtale med den serbiske forfatter Mihajlo Pantic.