Anmeldelse: Romantiske lyksalighedsøer - Møller, Lis (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2012)
Anmeldelse af Gunilla Hermansson: Lyksalighedens øer. Møder mellem poesi, religion og erotik i dansk og svensk romantik, Göteborg: Makadam Förlag, 2010. 397 sider, illustreret.