At gå ud af en roman: (med en farve, med gudernes skoggerlatter, med en usynlig brødrister på hovedet) - Højgaard Viemose, Hanne (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2023)
Essay af Hanne Højgaard Viemose