Manøvreliv - Holm, Isak Winkel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Isak Winkel Holm skriver i et andet perspektiv end det epokale, nemlig om perioderne i Franz Kafkas forfatterskab der veksler mellem intens skriven og inaktive perioder. Hver skriveperiode har sit eget særkende som kaster et interessant perspektiv ned over forfatterskabets tekster.