Den menneskelige plet - Bruun Zangenberg, Mikkel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2018)
Anmeldelse af Stefan Kjerkegaard: Den menneskelige plet. Medialiseringen af litteratursystemet. Dansklærerforeningens Forlag 2017, 160 sider.