Opslag - Bukdahl, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Spøjse encyklopædiske fænomener og inventarlister får også plads, når Lars Bukdahl i en leksikalsk tæt gennemgang slår encyklopædiciteten i ny dansk litteratur efter. Hæng på!