Digital avantgarde - Qvortrup, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Lars Qvortrup fortsætter temaet om avantgarden i medieæstetisk forstand. Med computerkunsten skabes der en interferens mellem værk og beskuer, som udfordrer forholdet mellem kunst og ikke-kunst.