Genkendelsen - Bargisen, Annemarie (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2006)
Annemarie Bargisen i en nærlæsning af Flauberts Madame Bovary eftersporer et hidtil overset dobbeltgængermotiv i romanen.