Den falske ridder - Schmidt, Rigmor Kappel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2006)
Rigmor Kappel Schmidt skriver om den overordentligt berømte – men sjældent læste – falske fortsættelse på Don Quixote (der er under oversættelse til dansk).