Frejdigt kan en Kvinde opslå sin Ridderhjelm... - Martinsen, Lone Kølle (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2020)
Anmeldelse af: Tom Buk-Swienty: Løvinden. Karen Blixen i Afrika, Gyldendal, 2018.